Одржан шести састанак скупштине станара

Данас, 16.11.2014. у 10h, је одржан шести састанак скупштине станара. Састанак је одржан у улазу 1И. На састанку су присуствовали станари из улаза 1И и 1Ј, председник скупштине станара за ламеле 4 и 5 – Марко Петковић из агенције “Home011″ и представник фирме „City Facility“ – Михаило Радуновић.

Кључеви од струјних ормана
Када Арамонт буде предао кључеве од струјних ормана ми ћемо направити по 4 примерка по улазу и стајаће код појединих станара чији ће бројеви телефона бити објављени осталима. Ови станари ће такође бити у обавези да пусте раднике из електродистрибуције да очитају бројила.

СББ кабловски оператер
Приступ је омогућен код бандере при уласку у комплекс, код ламеле 4, одакле ће даље спровисти каблове до гаража, инсталиати своју опрему и у наставку повезати остале улазе 1И и 1Ј. СББ комерцијални радници ће у току следеће недеље обилазити станаре са њиховим пунудама.

Контејнери
Арамонт је завршио све што је било потребно, сада се чека Градска чистоћа да испоручи додатне контејнере.

Грејање
Марко је поново навео да ће станари имати веће рачуне услед неусељених станова тј. због веће снаге потребне да загреју своје станове. Ускоро ће се организовати састанак где би нам представили како функционише цео систем грејања, како штедети, коме се обратити за случај рекламације на грејање или рачуна за грејање. Имамо право да извршимо рекламацију Инфостану на рачун за грејање у оквиру од 8 дана од пријема рачуна. Марко је навео да, из његовог искуства, рачун мора да се плати без обзира на рекламацију и ако се призна рекламација следећи ће рачун бити умањен за износ који је преплаћен.

Застакљена тераса на првом спрату
Власници овог стана су се изјаснили на састанку да су вољни да уклоне застакљени објекат на тераси и навели су да Арамонт треба да им омогући безбедно коришћење терасе услед падајућих саксија и сл.

Паркинг
Послат је допис секретаријату за саобраћај у вези испитивања ситуације за постојање већег броја прописаних паркинг места за овај комплекс.

Чишћење улаза 1И и 1Ј
Прво чишћење је извршено ове недеље од стране агенције „City Facility“. Наставак чишћења ће се обављати једном недељно. Светларник се чисти једном месечно. Марко је навео да ће тражити од Арамонт-а да обезбеди приступ води за чишћење улаза и простор за остављање материјала. Михаило је навео да је јако битно да их станари обавесте да ли је било неких пропуста или да им се барем наведе мишљење станара о квалитету чишћења.

Лифт у улазу 1И
Наведено је да лифт у улазу 1И тренутно има техничких проблема.

Плочице на степеницама у улазу 1И
Наведено је да су поједине плочице оштећене на степеницама у улазу 1И.

Плаћање чишћења и одржавање лифтова
Михаило је навео да ће „City Facility“ у сарадњи са „PanLift d.o.o“ наплаћивати одржавање лифтова и чишћење зграда преко једне уплатнице.

Укњижавање ламела 4 и 5
Марко је навео да би ламеле 4 и 5 требале да буду укњижене до краја Јануара 2015. Спор који је успоравао ову процедуру је окончан услед повлачења предмета једног од станара.

Понуда агенције „City Facility“
Михаило је навео да поред услуге одржавања хигијене нуде и следеће услуге:
Одржавање противпожарних система
Физичко-техничко обезбеђење
Одржавање електро инсталација
Одржавање термотехничких инсталација
Одржавање водоводних инсталација
Одржавање зелених површина
Домаћин зграде
Административна подршка

Можете погледати опширније о овим услугама на њиховом сајту (клик овде). Флајер можете наћи на огласној табли.

Ако је нешто пропуштено или грешком написано, молим Вас да наведете доле у коментарима или на форуму (клик овде).

Objavio obi

Administrator ovog sajta. Sva pitanja koja imate vezana za ovaj sajt možete uputiti putem privatne poruke. Naravno i sve sugestije koje imate vezane za poboljšanje komunikacije u našem kompleksu su dobrodošle.

Takođe pogledajte

Uskoro BIG Fashion Park sa novom stambenom, komercijalnom i poslovnom zonom

Direktor BIG CEE Srbija Robert Yahav najavio je da će tržni centar BIG Fashion Beograd …

Učlani se
Obeveštenje za
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
Prikažite sve komentare
0
Možete ostaviti komentar u vezi ove objave.x