Sklopili smo ugovor sa Home011

Izmena 05.06.2015: Potrebno je navesti da su stanari poništili ovaj ugovor za oba ulaza (klik ovde).

Počev od 01.07.2014. godine, agencija pod nazivom „Home011“ je preuzela funkciju, odnosno obaveze Predsednika Skupštine zgrade za ulaze 1I i 1J. Ovaj ugovor je potpisan na dan kada je održan prvi sastanak skupštine stanara gde je i glavna tema bila u vezi održavanja naših zgrada.

Detaljnije informacije oko usluga koje nudi agencija možete videti u ugovoru koji su nam poslali, skeniran u PDF formatu (klikni ovde). Ako imate dodatna pitanja možete stupiti direktno u kontakt sa njima putem kontakt podataka navedenih dole.

Ako ostali ulazi budu zainteresovani da se priključe ovom sistemu, mogu stupiti direktno u kontakt sa „Home011“.

Kontakt podaci za agenciju „Home011“:
Mob: 066 939 35 78 – Marko Petković
Tel/Faks: 011 61 65 864
E-pošta: home011bg@gmail.com
http://www.home011.rs

Zvanično obaveštenje

Objavio obi

Administrator ovog sajta. Sva pitanja koja imate vezana za ovaj sajt možete uputiti putem privatne poruke. Naravno i sve sugestije koje imate vezane za poboljšanje komunikacije u našem kompleksu su dobrodošle.

Takođe pogledajte

Uskoro BIG Fashion Park sa novom stambenom, komercijalnom i poslovnom zonom

Direktor BIG CEE Srbija Robert Yahav najavio je da će tržni centar BIG Fashion Beograd …

Učlani se
Obeveštenje za
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
Prikažite sve komentare
Predrag Boskovic

Eee pa prijatelji, nama samo sto se soliter ne upali, divlja gradnja zadnja 4 sprata,spiskovi stanara iz 1974, uzurpirane zajednicke prostorije,poplave u podrumima, to su samo neke stvari koje home011 ignorise i ne obavlja. Gospodin Marko niti se pojavljuje niti resava probleme vec beskurpukozno vas laze kako se nalazi u Vojno Stambenom i resava vas problem dok vam vojno dokazuje da se Marko nije uopste pojavio niti ista prijavio… Pa sad vi vidite kako ce te dalje

1
0
Možete ostaviti komentar u vezi ove objave.x