Nacrt ugovora o pružanju usluge očitavanja i raspodele toplotne energije

Poštovani stanari,

S obzirom da je zakonski rok, po kome je investitor dužan da plaća očitavanje, istekao, došlo je vreme da se potpiše novi ugovor gde bi stanari preuzeli plaćanje usluge o pružanju usluge očitavanja i raspodele toplotne energije.

Dobili smo od Brunate nacrt ugovora o pružanju usluge očitavanja i raspodele toplotne energije koji možete pogledati u forum temi koja je omogućena samo registrovanim i proverenim stanarima kompleksa (klik ovde).

U ovom momentu ugovor važi samo za ulaze 1G, 1D, 1E, 1I, 1J, 1K, 1L, 1LJ, 1M.

Ako imate sugestije i druge komentare na ovu temu slobodno ih ostavite u komentarima ispod ili na forumu (klik ovde).

Objavio obi

Administrator ovog sajta. Sva pitanja koja imate vezana za ovaj sajt možete uputiti putem privatne poruke. Naravno i sve sugestije koje imate vezane za poboljšanje komunikacije u našem kompleksu su dobrodošle.

Takođe pogledajte

Uskoro BIG Fashion Park sa novom stambenom, komercijalnom i poslovnom zonom

Direktor BIG CEE Srbija Robert Yahav najavio je da će tržni centar BIG Fashion Beograd …

Jedan komentar

  1. Mene samo zanima do kad cemo tolerisati da nas Brunata pljacka! Svi smo svesni da racuni nisu pravi pokazatelj potrosnje vec da su znatno veci I svi godinama cutimo na to! Prvi stanari kompleksa znaju da su racune u pocetku placali u petostrukom I desetostrukom iznosu u odnosu na realnu potrosnji! Greska je priznata ali nam novac nije vracen niti na bilo koji nacin kompenzovan! Zaista sramota!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *