Nacrt ugovora o pružanju usluge očitavanja i raspodele toplotne energije

Poštovani stanari,

S obzirom da je zakonski rok, po kome je investitor dužan da plaća očitavanje, istekao, došlo je vreme da se potpiše novi ugovor gde bi stanari preuzeli plaćanje usluge o pružanju usluge očitavanja i raspodele toplotne energije.

Dobili smo od Brunate nacrt ugovora o pružanju usluge očitavanja i raspodele toplotne energije koji možete pogledati u forum temi koja je omogućena samo registrovanim i proverenim stanarima kompleksa (klik ovde).

U ovom momentu ugovor važi samo za ulaze 1G, 1D, 1E, 1I, 1J, 1K, 1L, 1LJ, 1M.

Ako imate sugestije i druge komentare na ovu temu slobodno ih ostavite u komentarima ispod ili na forumu (klik ovde).

Objavio obi

Administrator ovog sajta. Sva pitanja koja imate vezana za ovaj sajt možete uputiti putem privatne poruke. Naravno i sve sugestije koje imate vezane za poboljšanje komunikacije u našem kompleksu su dobrodošle.

Takođe pogledajte

Uskoro BIG Fashion Park sa novom stambenom, komercijalnom i poslovnom zonom

Direktor BIG CEE Srbija Robert Yahav najavio je da će tržni centar BIG Fashion Beograd …

Učlani se
Obeveštenje za
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
Prikažite sve komentare
Jovana

Mene samo zanima do kad cemo tolerisati da nas Brunata pljacka! Svi smo svesni da racuni nisu pravi pokazatelj potrosnje vec da su znatno veci I svi godinama cutimo na to! Prvi stanari kompleksa znaju da su racune u pocetku placali u petostrukom I desetostrukom iznosu u odnosu na realnu potrosnji! Greska je priznata ali nam novac nije vracen niti na bilo koji nacin kompenzovan! Zaista sramota!

1
0
Možete ostaviti komentar u vezi ove objave.x