Otvaranje BIG Fashion šoping centra 20. aprila u 18h.

U komšiluku se otvara BIG FASHION šoping centar, veliko otvaranje je 20. aprila 2017. od 18h do ponoći.

Naziv ovog centra se izmenio tokom perioda izgradnje, iz Višnjička plaza u Belgrade plaza, a danas BIG FASHION.

Prema informacijama sa njihovog sajta, BIG FASHION je najveći šoping centar u starom delu Beograda. Prostire se na površini od skoro 62.000 m2. Očekuje se da bude preko 100 prodavnica najpoznatijih svetskih i domaćih brendova na dva nivoa i treći sprat posvećen gastronomiji, opuštanju i zabavi, sa velikim izborom restorana, 8 bioskopskih sala, dečjom igraonicom i predivnim pogledom na Dunav.

Izvor: bigfashion.rs

Objavio obi

Administrator ovog sajta. Sva pitanja koja imate vezana za ovaj sajt možete uputiti putem privatne poruke. Naravno i sve sugestije koje imate vezane za poboljšanje komunikacije u našem kompleksu su dobrodošle.

Takođe pogledajte

Uskoro BIG Fashion Park sa novom stambenom, komercijalnom i poslovnom zonom

Direktor BIG CEE Srbija Robert Yahav najavio je da će tržni centar BIG Fashion Beograd …

Učlani se
Obeveštenje za
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
Prikažite sve komentare
Zivo

Kod izgradnje ovog šoping centra nimalo se nije vodilo računa o pristupu kupaca / posetioca iz Dunavskih terasa i ostalih jugozapadno od šoping centra koji će mahom ići peške. Najveći broj i najčešće će nas odlaziti hodajući Uralskom pri čemu je jedini ulaz na daljem uglu za auta za parking i garažni prostor iz Uralske. Mnogi već prave prečice i idu preko zelenog pojasa i zida pri cemu nanose štetu limenoj zaštiti zida, prljaju obuću i nanose blato na parkin i prljaju pod šoping centra. Na samom danu otvaranja a i kasnije još 2 puta preko info-deska na kojem je… Pročitaj više »

1
0
Možete ostaviti komentar u vezi ove objave.x