Otvaranje BIG Fashion šoping centra 20. aprila u 18h.

U komšiluku se otvara BIG FASHION šoping centar, veliko otvaranje je 20. aprila 2017. od 18h do ponoći.

Naziv ovog centra se izmenio tokom perioda izgradnje, iz Višnjička plaza u Belgrade plaza, a danas BIG FASHION.

Prema informacijama sa njihovog sajta, BIG FASHION je najveći šoping centar u starom delu Beograda. Prostire se na površini od skoro 62.000 m2. Očekuje se da bude preko 100 prodavnica najpoznatijih svetskih i domaćih brendova na dva nivoa i treći sprat posvećen gastronomiji, opuštanju i zabavi, sa velikim izborom restorana, 8 bioskopskih sala, dečjom igraonicom i predivnim pogledom na Dunav.

Izvor: bigfashion.rs

Objavio obi

Administrator ovog sajta. Sva pitanja koja imate vezana za ovaj sajt možete uputiti putem privatne poruke. Naravno i sve sugestije koje imate vezane za poboljšanje komunikacije u našem kompleksu su dobrodošle.

Takođe pogledajte

Uskoro BIG Fashion Park sa novom stambenom, komercijalnom i poslovnom zonom

Direktor BIG CEE Srbija Robert Yahav najavio je da će tržni centar BIG Fashion Beograd …

Jedan komentar

  1. Kod izgradnje ovog šoping centra nimalo se nije vodilo računa o pristupu kupaca / posetioca iz Dunavskih terasa i ostalih jugozapadno od šoping centra koji će mahom ići peške. Najveći broj i najčešće će nas odlaziti hodajući Uralskom pri čemu je jedini ulaz na daljem uglu za auta za parking i garažni prostor iz Uralske. Mnogi već prave prečice i idu preko zelenog pojasa i zida pri cemu nanose štetu limenoj zaštiti zida, prljaju obuću i nanose blato na parkin i prljaju pod šoping centra.
    Na samom danu otvaranja a i kasnije još 2 puta preko info-deska na kojem je samo neko iz G4S osiguranja pokušao doći u kontakt s nekim odgovornim, to bi trebao biti duty manager, ali niko nije znao da mi kaže da takva osoba postoji i gde. Preko njihove web stranice poslao e-mail obrazlažući moje mišljenje i sugestiju za otvaranje pristupa bliže nama.
    Mislim da bi što veci broj bas trebao da posalje sličnu primedbu i verujem da bi reagovali i olakšali nam pristup.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *