Dunavske terase u akciji „Čep za hendikep“

Udruženje paraplegičara i kvadriplegičara Banata iz Zrenjanina su pokrenuli ekološko humanitarnu akciju ČEP ZA HENDIKEP u kojoj sakupljaju sve vrste plastičnih čepova (razne vrste napitaka, razne vrste kućne hemije, itd.), kao i akciju sakupljanja svih vrsta limenki za reciklažu, te bi od sredstava reciklaže vršili nabavku ortopedskih pomagala (invalidskih kolica, hodalica, štaka, pelena za odrasle, itd.).

Udruženje je društveno socijalna humanitarna organizacija sa ciljem da okupi što veći broj osoba sa invaliditetom na teritoriji Banata.

Milan Krgović je sa Zoranom Martinovim, menadžerom humanitarne akcije „Čep za hendikep“ postigao dogovor o učestvovanju kompleksa Dunavske terase u toj akciji.

Stanari Dunavskih terasa bi pomogli akcijom prikupljanja plastičnih čepova odlaganjem istih u posebne kutije koje će se nalaziti ispred plakata u ulazima.

Više informacija na njihovom sajtu www.cepzahendikep.org

Objavio obi

Administrator ovog sajta. Sva pitanja koja imate vezana za ovaj sajt možete uputiti putem privatne poruke. Naravno i sve sugestije koje imate vezane za poboljšanje komunikacije u našem kompleksu su dobrodošle.

Takođe pogledajte

Uskoro BIG Fashion Park sa novom stambenom, komercijalnom i poslovnom zonom

Direktor BIG CEE Srbija Robert Yahav najavio je da će tržni centar BIG Fashion Beograd …

Učlani se
Obeveštenje za
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
Prikažite sve komentare
0
Možete ostaviti komentar u vezi ove objave.x