Glasanje

Pojedini stanari su spremni za glasanje kako bi dobili mišljenje i realizovali neke aktivnosti ili oformili stavove povodom pojedinih pitanja. Ako imate preporuke u vezi glasanja, slobodno ih ostavite dole u komentarima ili pišite na mail info@dunavsketerase.org.

Preporučujemo da se prethodno registrujete. Sve zloupotrebe u glasanju će biti naknadno sankcionisane.

 

[poll id=“8″]

 

Za arhivu prethodnih tema za koje se glasalo (kliknite ovde)

6 Komentari

 1. U drugom pitanju dodao bih opciju:video nadzor u ulazu i fizicko obezbedjenje u kompleksu.
  Moglo bi i novo pitanje da se doda tipa Sta mislite sta nedostaje u kompleksu:
  -vise zelenila
  -klupe,korpe za otpatke,…
  -igraliste za decu
  -dodatna rasveta
  -sve zajedno gore navedeno
  -ne nedostaje nista

 2. Jel moze da se napravi glasanje za odrzavanje kompleksa od strane CitiFacility-a tipa da,ne?

 3. Da li moze da se napravi glasanje o postavljanju antena za signal mobilne mreze na krvu nekih zgrda u kompleksu?
  Postoji zinteresovanost i objektivna potreba pojedinih stanara za tim pa bi bilo dobro da vidimo sta stanari generalno o tome misle.

 4. „Moglo bi i novo pitanje da se doda tipa Sta mislite sta nedostaje u kompleksu:
  -vise zelenila
  -klupe,korpe za otpatke,…
  -igraliste za decu
  -dodatna rasveta
  -sve zajedno gore navedeno
  -ne nedostaje nista“

  Sve je ovo mrtvo slovo na papiru ako mi stanari, svaki od nas pojedinačno, ne pokažemo više pažnje, truda i lične inicijative na održavanju čitavog kompleksa u smislu da mnogo više vodimo računa o: čistoći; da ne ostavljamo smeće za sobom; da ne istresamo stoljnake i pepeljare kroz prozor; da ne ostavljamo opuške po hodnicima; da za sobom uvek uredno zatvaramo vrata i mnogo toga još. Pogledajte kakvi su nam trotoari gde su kontejneri za smeće? Ima li tu delimično i naše odgovornosti? Potrudimo se da budemo savesni, samodisciplinovani i uredni, kao stanari i kao građani, pa će nam i čitav kompleks izgledati lepše, ne vredi nam da bacamo pare na nekakvog menadžera kompleksa, ako smo aljkavi neće nam ni on mnogo pomoći.
  Što se tiče baznih stanica mobilne telefonije u našem kompleksu, mislim da ne postoji objektivna potreba da generišemo novi faktor rizika po naše zdravlje. Ako neko misli da nema opasnosti od nejonizujućeg zračenja neka malo pretraži po internetu, ima dosta članaka i literature po ovoj temi i nije baš to sve tako bezazleno. Naravno da ne možemo sve rizike izbeći, ali one koje možemo trebamo ih izbeći ili ih svesti na najmanju moguću meru.
  Pozdrav svima.

 5. Da li želite da se otvori MTS poslovnica u Vašem kompleksu?

 6. Postovani, zainteresovana samzya kupovinus tana u Dunavskim terasama pa me interesuju iskustva stanara, kakav je kvalitet stanova, grejanje, ukratko i dobre i lose strane stanovanja u DT. Unapred hvala.Milena

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *