L4-XII Održan dvanaesti sastanak skupštine stanara ulaza 1I

01.07.2015. u 19č, je održan dvanaesti sastanak skupštine stanara. Sastanak je održan ispred ulaza 1I. Na sastanku su prisustvovali stanari iz ulaza 1I i predsednik skupštine stanara Milan Krgović.

1. Skupština zgrade

Po prvi put smo zvanično prijavljeni u opštini Palilula kao skuština zgrade i dobili rešenje.

2. Zamena delitelja/čitača na radijatorima

Čitači su uglavnom zamenjeni u svim stanovima u zgradi, a u slučaju da nisu zamenjeni molimo Vas da stupite u kontakt direktno sa Brunatom (011 715-0180) kako bi zakazali dolazak.

3. Opravka brava od ulaznih vrata u ulazu

Prethodnog meseca, Marko Petković (bivši predsednik skupštine stanara), je doveo svog majstora da opravi brave od ulaznih vrata (bez konsultovanja stanara o tome i samoj ceni opravke s obzirom da je investitor imao dužnost opravke brava) i ispostavio račune stanarima.

Danas te brave ne funkcionišu ispravno i postavljeno je pitanje šta dalje raditi.

Jedan od stanara se prijavio da opravi brave i namesti tako da jedan ključ otključava brave od ulaznih vrata zgrade u suterenu i prizemlju a drugi ključ da otključava ostala vrata za garaže.

4. Protivpožarna oprema

Protivpožarna oprema je raspodeljena po određenim stanovima i spisak istih postavljen na svakom spratu na ormarićima za crevo.

5. Strujni ormari

Rešen je problem virećih kablova iz strujnih ormara i isti će biti zaključavani u buduće. Milan je naveo da je investitor rekao da nema ključeve od dve brave i navedeno je da to treba biti sređeno.

6. Strujni sat za grejnu podstanicu

Milan je naveo da su investitori rekli da hoće jedini strujni sat podstanice (koja snabdeva ceo kompleks) da stave na ime našeg ulaza. Navedeno je da bi troškovi potrošnje struje ove podstanice bili podeljeni na sve ulaze ravnopravno bez obzira što bi se sat vodio na naš ulaz. Stanari su bili protiv ovog rešenja jer bi sami snosili pravnu i finansijsku odgovornost kao jedini navedeni korisnici ovog brojila, u slučaju da bude nekih komplikacija oko plaćanja i slično.

7. Video nadzor

Stanari su većinski izglasali da je potrebno postaviti video nadzor i krenuli su u razmatranje ponuda. Navedeno je da bi okvirna cena bila 35e po stanu i u slučaju da ostane novca, biće stavljen u zajednički fond zgrade. Stanari će biti nakandno obavešteni o ovim detaljima.

8. Bezkontaktni sistem otvaranja vrata

Na osnovu upitnika se očekuju rezultati odluke stanara o potrebi sistema bezkontaktnog otvaranja vrata. Okvirna cena bi bila 15e po stanu plus 150 dinara po privesku.

9. Drvo na uglu zgrade

Dudovo drvo ima nekoliko osušenih grana koje ugrožavaju prolaznike trotoara kao i plodove koji padaju na trotoar i samim tim, prolaznici koji prolaze tuda, umusavljuju-izulepljuju ulaze, liftove i hodnike zgrada u kompleksu. Takođe su stanari primetili da su grane duda naslonjene na fasadu zgrade i upliću oko strujnih vodova. Stanar iz ulaza 1J je prijavio gradskom zelenilu da se grane iseku ili  da se kompletno drvo ukloni.

Potrebno je uplatiti 500 dinara u zajednički fond kako bi mogli da se završe pojedini poslovi ulaza 1I. Ako imate pitanja vezana za ovo, stupiti direktno u kontakt sa Milanom Krgovićem (063 169-0972).

Postavljeno obaveštenje vezano za finansijske obaveze stanara u zgradi (klik ovde).

Ako je nešto propušteno ili greškom napisano, molimo Vas da navedete dole u komentarima ili na forumu (klik ovde).

Objavio obi

Administrator ovog sajta. Sva pitanja koja imate vezana za ovaj sajt možete uputiti putem privatne poruke. Naravno i sve sugestije koje imate vezane za poboljšanje komunikacije u našem kompleksu su dobrodošle.

Takođe pogledajte

Uskoro BIG Fashion Park sa novom stambenom, komercijalnom i poslovnom zonom

Direktor BIG CEE Srbija Robert Yahav najavio je da će tržni centar BIG Fashion Beograd …

Učlani se
Obeveštenje za
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
Prikažite sve komentare
0
Možete ostaviti komentar u vezi ove objave.x