Konkurs za najlepšu i najružniju terasu u kompleksu 2016.

Došlo je proleće i počele su ulice i terase da se zelene i cveće da cveta. Ove godine nastavljamo tradiciju glasanja najlepše i najružnije terase u kompleksu i nadamo se da će biti više aplikanata.

Fotografije koje budete poslali će biti anonimno i javno objavljene na ovom sajtu gde će svi moći anonimno i javno da glasaju. Možete poslati sliku svoje ili komšijine terase, neme ograničenja dodao administrator sajta (obi) 23.06.2016: uz prethodno odobrenje vlasnika terase. U slučaju najružnije terase, ako su vlasnici prekršili zakon o narušavanju izgleda fasade i ako su se isti oglušili na upozorenje skupštine stanara, dozvoljeno je prijavljivanje/objavljivanje fotografije bez njihovog prethodnog odobrenja. (dodata/ispravljena informacija na osnovu kritike pojedinih stanara)

Fotografije terasa možete poslati na email info@dunavsketerase.org sa naslovom ili porukom gde opisujete da li je terasa za glasanje najlepše ili najružnije u kompleksu.

Rok za apliciranje fotografija je do 1. juna 2016, nakon čega ćemo objaviti terase koje su ušle u najuži izbor najlepših i najružnijih terasa u kompleksu. Glasanje počinje 10. juna 2016 i završava 1. septembra 2016.

Pojedini stanari su skrenuli pažnju da glasanje za najružniju terasu može da bude degradirajuće za pojedine stanare. Sa druge strane imamo i stanare koji tvrde da je neophodno skrenuti pažnju na terase koje mogu da naruže izgled kompleksa i naruši prijatnost domova stanara a samim tim, vremenom, spusti standard i vrednost svih nekretnina ovde. U slučaju da nema terasa koje zaslužuju titulu najružnije terase, na osnovu broja glasova stanara, takve terase neće ni biti rangirane u buduće.

Na ovom linku (klik ovde) možete videti pobednike iz prethodne godine 2015.

Ako imate primedbe ili sugestije, molimo Vas da ostavite komentar ispod ili ih pošaljite na email.

Izmena: Rokovi su pomereni do daljnjeg dok se ne prikupi dovoljno materijala.

Objavio Krgovic

Predstavnik i izvršilac funkcije predsednika Skupštine zgrade za ulaze 1G, 1D, 1I, 1J, 1K, 1L, 1M, 1N, 1, 1V. Ako želite da me kontaktirate, registrujte se na sajtu i pošaljite privatnu poruku putem ove forme (klik ovde).

Takođe pogledajte

Uskoro BIG Fashion Park sa novom stambenom, komercijalnom i poslovnom zonom

Direktor BIG CEE Srbija Robert Yahav najavio je da će tržni centar BIG Fashion Beograd …

Učlani se
Obeveštenje za
guest

2 Komentari
Inline Feedbacks
Prikažite sve komentare
Aleksandar

Ama da li ste vi ljudi normalni, kakvo crno slikanje tuđih terasa? Slikajte svoje i predlažite ih do mile volje, a druge ljude ostavite na miru. Tebi Krgoviću kao da nije dosta rijaliti programa na tv-u, pa proživljavaš i sopstveni kroz stanare naselja.

2
0
Možete ostaviti komentar u vezi ove objave.x