L4-XIII Održan trinaesti sastanak skupštine stanara ulaza 1I

03.10.2015. u 10č, je održan trinaesti sastanak skupštine stanara. Sastanak je održan ispred ulaza 1I. Na sastanku su prisustvovali stanari iz ulaza 1I i predsednik skupštine stanara Milan Krgović.

1. Prostor za fizičko i tehničko obezbeđenje

Iz Aramonta su naveli da bi ustupili prostor (od 39.5kvm) ili dali na trajno korišćenje za svrhe presvlačenja radnika i za fizičko i tehničko obezbeđenje. Ostava se nalazi u blizini rampe. Ovaj prostor trenutno nema mokri čvor.

2. Česme u kompleksu

Aramont planira, na osnovu projekta, da postavi česme u garaži i jednu česmu kod igrališta (pristup vodi za navodnjavanje žardinjera u dvorištu). Navedeno je da česme stižu sledeće nedelje.

3. Kante za otpakte i klupe

Trebalo bi da dobijemo u kompleksu dodatne klupe i kante za otpatke u roku od 30 dana.

4. Garaže

– Aramont je odustao od vodenog pranja garaža i dogovoreno je samo suvo čišćenje. Naveli su i da će postaviti vrata na ulazu u garaže.

– Od 1. novembra imaćemo jednog stražara manje (plaćao Ex-Ing) a do kraja decembra najverovatnije i drugog (plaćao Aramont).

– Prepraviće ivičnjak na ulazu/izlazu iz garaža.

5. Rasveta u kompleksu

U toku sledeće nedelje ili desetak dana, trebalo bi da dođu izvođači radova za postavljanje rasvete oko kompleksa.

6. Kontejneri

Za kompleks je planirano ukupno 40 kontejnera od kojih je trenutno prisutno 20-tak. Kada se bude sređivalo zelenilo oko kompleksa, stanari preporučuju da se ozeleni/ogradi i prostor gde su kontejneri. Preporučeno je i da se rasporede kontejneri niz ulicu koja će biti izgrađena pored kompleksa kako ne bi svi bili nagurani na jednom mestu. Ponovo su spomenuti i podzemni kontejneri koje bi mogli da zahtevamo jednog dana.

7. Interfon

Aramont je naveo da nema pojedinačnih prijava za kvarove na interfonu tako da se neće angažovati oko opravke koje su prijavljene usmeno preko predsednika skupštine stanara ili nekom tehničkom osoblju. U slučaju da imate problem sa interfonom, prijaviti kvar direktno Aramontu pismenim zahtevom da se otkloni kvar.

8. Rešetke ispred ulaza

Biće zamenjene rešetke ispred ulaza sa novim koje ne bi trebalo da rđaju.

8. Panik rasveta

Panik rasveta će biti testirana sledeće nedelje u ulazu i zameniće neispravne.

9. Osvetljenje u hodnicima u ulazu

Milan je naveo da stanari treba sami da menjaju pregorele sijalice na svojim spratovima. Ovo će biti sve dok se ne potpiše ugovor o zajedničkom održavanju kompleksa gde postoji ovaj vid usluge.

10. Oluk oko lamela 4 i 5

Aramont je naveo da će uraditi oluk za tok vode (u kišnom periodu) koji se spušta oko lamela 4 i 5.

11. Stajalište ispred kompleksa

Aramont je poslao zahtev da se postavi stajalište za GSP ispred kompleksa.

12. Strujni sat za podstanicu

Prisutni stanari na sastanku su jednoglasno odlučili da ne žele da se strujni sat prijavi na ulaz 1I s obzirom da podstanica snabdeva ceo kompleks, bez obzira što će za strujnu potrošnju računi biti podeljeni, putem infostana, na sve stanove u kompleksu. Stanari su upoznati sa pojedinim situacijama gde stanari ulaza 1I mogu da snose posledice ukoliko dođe do pravnog postupka oko neizmirenih računa i drugih komplikacija. Milan je preporučio da ovaj sat preuzmu iz Bg. Elektrane kako bi situacija bila rešena.

13. Zajednička struja

Milan je naveo da Aramont želi da stanari prijave zajedničku struju na svoj ulaz na šta su se stanari složili kada se izmire sva dugovanja. Navedeno je da će se zajednička strujna potrošnja deliti na sve stanove u ulazu i obračunavati putem računa infostana.

14. Grejanje

Iz Aramonta su naveli da su saglasni da se priključe u plaćanju zajedničke potrošnje grejanja za svoje stanove, od 15. oktobra, u ulazu 1I, pod uslovom da ne zahtevamo povraćaj novca za prethodnu grejnu sezonu. Bg. Elektrane i Aramont su naveli da je glavni problem nastao kod obračuna koji je dostavljala Brunata i da je potrebno da se obratimo njima oko nastale štete.

Potpisan je ugovor za energetski pasoš, rok je 60 dana za izdavanje rešenja.

Ako je nešto propušteno ili greškom napisano, molimo Vas da navedete dole u komentarima ili na forumu (klik ovde).

Objavio obi

Administrator ovog sajta. Sva pitanja koja imate vezana za ovaj sajt možete uputiti putem privatne poruke. Naravno i sve sugestije koje imate vezane za poboljšanje komunikacije u našem kompleksu su dobrodošle.

Takođe pogledajte

Uskoro BIG Fashion Park sa novom stambenom, komercijalnom i poslovnom zonom

Direktor BIG CEE Srbija Robert Yahav najavio je da će tržni centar BIG Fashion Beograd …

Učlani se
Obeveštenje za
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
Prikažite sve komentare
0
Možete ostaviti komentar u vezi ove objave.x