L4-XX Održan dvadeseti sastanak skupštine stanara ulaza 1I

19.03.2017. sa početkom u 18:00č je održan dvadeseti sastanak skupštine stanara. Sastanak je održan u ulazu 1I. Na sastanku su prisustvovali stanari iz ulaza 1I i predstavnik skupštine stanara Milan Krgović.

Sledeće teme su bile aktuelne:

– Reklame za lift

Ponudjeno je da se stavi jedan ram u liftu gde bi se povremeno vrtele reklame za pojedine proizvode. Za ovu uslugu bi zgrada dobijala 500 din mesecno.

– Promena zakona o stanovanju i održavanju zgrada

Zbog promene u zakonu neophodno je bilo da Krgović registruje firmu kako bi nastavio da obavlja dužnosti kao i do sada. Biće potrebno ponovo prikupiti potpise stanara za ovlašćenje i registracije. Takođe će biti neophodno da se plate nove takse za registrovanje zgrade, otvori bankovni račun i da se nabavi novi pečat. Troškovi za ove stavke će ići iz fonda zgrade.

– Fond zgrade

Fond zgrade postaje obavezna stavka gde su svi stanari u obavezi da učestvuju. U okviru ovog fonda postojaće i rezervni fond, o čijoj visni će odlučivati stanari i koji mora da postoji u slučaju hitnih intervencija.

– Dečja kolica na -1

Postavljeno je pitanje da li mogu da se odlažu kolica u zatvorenom delu gde su bicikli. Stanari su se složili da mogu da se odlažu uglavnom kolica koja ne zauzimaju puno mesta, tipa „kišobran kolica“. Problem može da nastane ako veliki broj stanara krene da odlaže svoja kabastija kolica dole, gde bi prouzrokovali problematično izvlačenje bicikala kod iznajmljenih parking mesta. S obzirom da ima dosta roditelja sa malom decom koji poseduju kolica u zgradi, treba prikupiti informaciju o tome ko je sve željan da odlaže svoja kolica na -1 i proceniti na osnovu toga da li bi to prouzrokovalo probleme.

– Osiguranje zgrade

Preporučeno je osiguranje zgrade preko odgovarajuće ustanove gde bi stanari uplaćivali neku premiju i bili osigurani u slučaju većih problema u zgradi.

– Parkiranje automobila oko zgrade

Stanari su skrenuli pažnju da je jedan automobil redovno parkiran na trotoaru do zgrade i ometa prolaznost i ujedno oštećuje pločnike koji su odmah iznad garaža. U pitanju je automobil marke Suzuki Marine. Krgović je obavestio vlasnika koji izdaje stan podstanarima čiji je auto.

– Đubre iza kontejnera

Iza kontejnera, koji se nalaze pored lamele 4, se nalazi velika količina đubreta. Prema navodima stanara, ovo đubre bi trebalo da odnosi firma CityFacility jer taj deo spada u okviru kompleksa.

Ako je nešto propušteno ili greškom napisano, molimo Vas da navedete dole u komentarima ili na forumu (klik ovde).

Objavio obi

Administrator ovog sajta. Sva pitanja koja imate vezana za ovaj sajt možete uputiti putem privatne poruke. Naravno i sve sugestije koje imate vezane za poboljšanje komunikacije u našem kompleksu su dobrodošle.

Takođe pogledajte

L4-XXIII Održan dvadeset treći sastanak skupštine stanara ulaza 1i

06.02.2018. sa početkom u 19:00č je održan dvadeset treći sastanak skupštine stanara. Sastanak je održan …

Učlani se
Obeveštenje za
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
Prikažite sve komentare
0
Možete ostaviti komentar u vezi ove objave.x