Održan II sastanak svih stanara u kompleksu

19.12.2016. sa početkom u 19:00č održan je, u garaži, drugi sastanak svih stanara u kompleksu. Na sastanku je prisustvovao veliki broj stanara, predstavnik skupštine stanara za ulaze 1G, 1D, 1I, 1J, 1K, 1L, 1M, 1N, 1, 1V Milan Krgović i menadžer kompleksa iz CityFacility-a Vojin Pušica.

CityFacility

Vojin je odgovarao na pitanja stanara vezana za održavanje kompleksa i bilo je nekoliko primedbi i predloga. Jedan od predloga je bio u zajedničkom interesu – da se u toku letnjeg perioda češće prazne kante kod igrališta.

Formiranje udruženja stanara kompleksa

Jedan komšija je predstavio ideju da se oformi udruženje stanara kompleksa i objasnio neke pojedinosti sa pravnog stanovištva. Uskoro ćemo objaviti dodatne informacije nakon donošenja novog zakona o stanovanju (predlog zakona možete pogledati ovde).

Video nadzor i obezbeđenje u kompleksu

Komšija Ivica V. nam je ukratko objasnio koje su prednosti video nadzora i trenutan status napretka inicijative. Možete da pratite nove informacije o ovome na ovom linku (privatni deo foruma samo za proverene stanare).

Ako je nešto propušteno ili greškom napisano, molimo Vas da navedete dole u komentarima ili na forumu (klik ovde).

Objavio obi

Administrator ovog sajta. Sva pitanja koja imate vezana za ovaj sajt možete uputiti putem privatne poruke. Naravno i sve sugestije koje imate vezane za poboljšanje komunikacije u našem kompleksu su dobrodošle.

Takođe pogledajte

L4-XXIII Održan dvadeset treći sastanak skupštine stanara ulaza 1i

06.02.2018. sa početkom u 19:00č je održan dvadeset treći sastanak skupštine stanara. Sastanak je održan …

Učlani se
Obeveštenje za
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
Prikažite sve komentare
0
Možete ostaviti komentar u vezi ove objave.x