Održan III sastanak svih stanara u kompleksu

27.05.2017. sa početkom u 19:00č održan je, u garaži, treći sastanak svih stanara u kompleksu. Na sastanku je prisustvovao veliki broj stanara i predstavnik skupštine stanara za ulaze 1G, 1D, 1I, 1J, 1K, 1L, 1M, 1N, 1, 1V Milan Krgović.

Održavanje zelenila u kompleksu
Na nivou kompleksa smo dobili samo jednu ponudu za odrzavanje zelenila. Ostali potencijalni ponuđači su obišli kompleks i odustali su da pošalju ponudu.

Beocity ugovor
Bilo je diskusije o potrebi revidiranja ugovora sa Beocity-em u vezi održavanja kompleksa. Potrebno je sastaviti novi spisak naših potreba i da se potpiše novi ugovor sa Beocity. Sastaće se predstavnici ulaza i sastaviti spisak potrebnih stvari za održavanje kompleksa.

Garaže
Za garaže je dogovoreno šta je potrebno da se održava i potrebno je prikupiti ponude.

Udruženje kompleksa
Bilo je diskusije o udruženju na nivou kompleksa. Ukoliko imate primedbe ili sugestije u vezi statuta udruženja, molimo Vas da ih navedite na forumu (klik ovde).

Ako je nešto propušteno ili greškom napisano, molimo Vas da navedete dole u komentarima ili na forumu.

 

Objavio Krgovic

Predstavnik i izvršilac funkcije predsednika Skupštine zgrade za ulaze 1G, 1D, 1I, 1J, 1K, 1L, 1M, 1N, 1, 1V. Ako želite da me kontaktirate, registrujte se na sajtu i pošaljite privatnu poruku putem ove forme (klik ovde).

Takođe pogledajte

L4-XXIII Održan dvadeset treći sastanak skupštine stanara ulaza 1i

06.02.2018. sa početkom u 19:00č je održan dvadeset treći sastanak skupštine stanara. Sastanak je održan …

Učlani se
Obeveštenje za
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
Prikažite sve komentare
0
Možete ostaviti komentar u vezi ove objave.x