Konkurs za najlepšu i najružniju terasu u kompleksu

Poštovani stanari,

Na predlog pojedinih stanara raspisan je konkurs za najlepšu i najružniju terasu u našem kompleksu. Ako sve prođe uredno, možemo da napravimo isti konkurs svake godine u ovo vreme.

Fotografije koje budete poslali će biti anonimno i javno objavljene na ovom sajtu gde će svi moći  anonimno i javno da glasaju. Možete poslati sliku svoje ili komšijine terase, neme ograničenja.

Fotografije terasa možete poslati na email info@dunavsketerase.org sa naslovom ili porukom gde opisujete da li je terasa za glasanje najlepše ili najružnije u kompleksu.

Rok za apliciranje fotografija je 25. maj 2015 (na molbu stanara je produžen rok do 25. juna 2015.), nakon čega ćemo objaviti terase koje su ušle u najuži izbor najlepših i najružnijih terasa u kompleksu gde ćete moći da glasate.

Izmena 03.07.2015: Postavljene su vaše slike terasa i počelo je glasanje (klik ovde)

Ako imate primedbe ili sugestije, molimo Vas da ostavite komentar ispod ili ih pošaljite na email.

Objavio Krgovic

Predstavnik i izvršilac funkcije predsednika Skupštine zgrade za ulaze 1G, 1D, 1I, 1J, 1K, 1L, 1M, 1N, 1, 1V. Ako želite da me kontaktirate, registrujte se na sajtu i pošaljite privatnu poruku putem ove forme (klik ovde).

Takođe pogledajte

Uskoro BIG Fashion Park sa novom stambenom, komercijalnom i poslovnom zonom

Direktor BIG CEE Srbija Robert Yahav najavio je da će tržni centar BIG Fashion Beograd …

Učlani se
Obeveštenje za
guest

2 Komentari
Inline Feedbacks
Prikažite sve komentare
Ana

Mislim da je takmicenje za najlepsu terasu odlicna ideja. Sto se tice najruznije, mislim da je malo degradirajuce i da razmislimo sta zapravo hocemo da postignemo time. Veliki pozdrav!

2
0
Možete ostaviti komentar u vezi ove objave.x