Održan I sastanak svih stanara u kompleksu

08.10.2016. sa početkom u 12:00č održan je prvi sastanak svih stanara u kompleksu. Sastanak je održan u dvorištu kompleksa. Na sastanku je prisustvovalo veliki broj stanara, predstavnik skupštine stanara za ulaze 1G, 1D, 1I, 1J, 1K, 1L, 1M, 1N, 1, 1V Milan Krgović, mašinski inženjer (bivši radnik iz Brunate) Siniša Vukosavljević i predstavnik Aramont-a – Šeki.

Siniša je održao predavanje o grejanju. Stanari su postavljali pitanja i dobijali odgovore. Neke odgovore i savete u vezi grejanja možete pogledati na sledeće dve adrese:

http://dunavsketerase.org/predstavljanje-brunate/

http://dunavsketerase.org/grejanje-po-utrosku/

Nakon predavanja Šeki je odgovarao na pitanja vezana za Aramont. Bitni odgovori:

  • Vrata – potpisan ugovor sa Danitom i u narednih 10 dana očekuje se da se poprave vrata
  • Grejanje – novim stanarima biće pušteno grejanje kada zvanično krene grejanje jer za vreme proba nije moguće pustiti grejanje. Biće postavljeno obaveštenje.
  • Garažna vrata – kontaktiraće firmu da reše problem

Nakon pitanja za Aramont, počela je rasprava u vezi problema u kompleksu. Bitne rasprave:

  • Video nadzor i obezbeđenje u kompleksu. Preporučeno je oformljavanje tima, za ove svrhe, koji je sačinjen od stanara kompleksa – upućeni u tematiku mogu da se jave putem foruma (klik ovde).
  • Obeležavanje mesta na kojima ne smeju da se parkiraju vozila. Preporučeno je od pojedinih stanara da se markiraju ova mesta crvenom bojom i da se postavi neko obaveštenje o tome. (Ovde možete naći inicijativu za obeležavanje novih parking mesta za vozila)
  • Dogovoreno je da se oformi udruženje svih skupština stanara u kompleksu. Kroz jedno mesec dana da oformimo udruženje, novi sastanak po ulazima i sastanak na nivou kompleksa.

Ako je nešto propušteno ili greškom napisano, molimo Vas da navedete dole u komentarima ili na forumu (klik ovde).

Objavio Krgovic

Predstavnik i izvršilac funkcije predsednika Skupštine zgrade za ulaze 1G, 1D, 1I, 1J, 1K, 1L, 1M, 1N, 1, 1V. Ako želite da me kontaktirate, registrujte se na sajtu i pošaljite privatnu poruku putem ove forme (klik ovde).

Takođe pogledajte

L4-XXIII Održan dvadeset treći sastanak skupštine stanara ulaza 1i

06.02.2018. sa početkom u 19:00č je održan dvadeset treći sastanak skupštine stanara. Sastanak je održan …

Učlani se
Obeveštenje za
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
Prikažite sve komentare
0
Možete ostaviti komentar u vezi ove objave.x