Одржан седми састанак скупштине станара

Данас, 17.12.2014. у 19h, је одржан седми састанак скупштине станара. Састанак је одржан испред улаза 1И. На састанку су присуствовали станари из улаза 1И и 1Ј, председник скупштине станара за ламеле 4 и 5 – Марко Петковић из агенције “Home011″ и два представника фирме „City Facility“.

Улаз 1Ј – Ламела 5 жели раскид уговора са Home011
Станари улаза 1Ј су изгласали (потребно је разјаснити да ли већински) за раскид уговора са агенцијом „Home011“ услед мишљења да не одрађују адекватан посао. Станар Крговић је препоручо да он лично Један од станара ламеле 5 је препоручио да Крговић обавља функцију председника кућног савета за улаз 1Ј на одређено време, нашта су остали присутни једногласно прихватили. Станари улаза 1Ј су захтевали да им Марко Петковић преда сву документацију, кључеве и печат за ову ламелу.

Чишћење улаза
У улазу 1И поједини станари су похвалили квалитет чишћења City Facility-a али да се убрзо упрљају ходници и лифтови од стране радника инвеститора. Станари улаза 1Ј нису имали доброг искуства са чишћењем, да ли услед брзо запрљаних ходника или лошијег чишћења није било најјасније (станари могу да се изјасне на форуму).

Наведено је и питање цене плаћања чишћења (200дин + ПДВ 40дин) које је, за станаре, мимо рачунице која им је првобитно представљена. Представници су навели да ће размотрити предлоге станара.

Грејање
Према задњим информацијама ламеле су и даље под грађевинским (инвеститорским) грејањем. (треба проверити информацију јер је било контрадикторности у изјавама). Кључеви од вентила у ходницима ће стајати код Brunate. Марко је навео да Brunata од јануара 2015 врши пресек потрошње.

Сијалице по ходницима
Марко је навео да су прошле недеље заменили 25 сијалица у оба улаза (1И и 1Ј). Марко је навео да сијалице које не горе имају проблем са доводом струје и да је о томе обавестио Арамонт.

Интерфони
Марко је навео да Арамонт покушава да нађе фирму која би наставила са гаранцијом и одржавањем интерфона.

Улазна врата од зграда
Марко је навео да ће улазна врата бити поправљена када мајстори изађу из ламела.

Проблем са сливањем воде низ фасаду
Марко је навео да су из Арамонта рекли да ће тај проблем решити до краја децембра 2014.

Радници у ламелама
Наведено је да су мајстори и даље у ламелама и да су пробили рок изласка из истих. Станари се жале, да се због мајстора, лифтови брзо кваре, уништавају се плочице и често прљају ходници и лифтови.

Оправке по улазима
Станари захтевају од инвеститора да се поломљене плочице оправе/замене и да се изгребани панели лифтова замене са новим. Наведено је да поједина осветљења у ходницима имају проблем са доводом струје.

СББ кабловска
Ових дана је СББ покушао да уђе у комплекс али је наведено да их је Арамонт спречио у томе. Марко је навео да смо ми све урадили што је до нас, сада је потребно да СББ рашчисти проблем са Арамонтом око техничког приступа.

Ако је нешто пропуштено или грешком написано, молим Вас да наведете доле у коментарима или на форуму (клик овде).

Objavio obi

Administrator ovog sajta. Sva pitanja koja imate vezana za ovaj sajt možete uputiti putem privatne poruke. Naravno i sve sugestije koje imate vezane za poboljšanje komunikacije u našem kompleksu su dobrodošle.

Takođe pogledajte

Uskoro BIG Fashion Park sa novom stambenom, komercijalnom i poslovnom zonom

Direktor BIG CEE Srbija Robert Yahav najavio je da će tržni centar BIG Fashion Beograd …

Učlani se
Obeveštenje za
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
Prikažite sve komentare
0
Možete ostaviti komentar u vezi ove objave.x