Održan sedmi sastanak skupštine stanara

Danas, 17.12.2014. u 19h, je održan sedmi sastanak skupštine stanara. Sastanak je održan ispred ulaza 1I. Na sastanku su prisustvovali stanari iz ulaza 1I i 1J, predsednik skupštine stanara za lamele 4 i 5 – Marko Petković iz agencije “Home011″ i dva predstavnika firme „City Facility“.

Ulaz 1J – Lamela 5 želi raskid ugovora sa Home011
Stanari ulaza 1J su izglasali (potrebno je razjasniti da li većinski) za raskid ugovora sa agencijom „Home011“ usled mišljenja da ne odrađuju adekvatan posao. Stanar Krgović je preporučo da on lično Jedan od stanara lamele 5 je preporučio da Krgović obavlja funkciju predsednika kućnog saveta za ulaz 1J na određeno vreme, našta su ostali prisutni jednoglasno prihvatili. Stanari ulaza 1J su zahtevali da im Marko Petković preda svu dokumentaciju, ključeve i pečat za ovu lamelu.

Čišćenje ulaza
U ulazu 1I pojedini stanari su pohvalili kvalitet čišćenja City Facility-a ali da se ubrzo uprljaju hodnici i liftovi od strane radnika investitora. Stanari ulaza 1J nisu imali dobrog iskustva sa čišćenjem, da li usled brzo zaprljanih hodnika ili lošijeg čišćenja nije bilo najjasnije (stanari mogu da se izjasne na forumu).

Navedeno je i pitanje cene plaćanja čišćenja (200din + PDV 40din) koje je, za stanare, mimo računice koja im je prvobitno predstavljena. Predstavnici su naveli da će razmotriti predloge stanara.

Grejanje
Prema zadnjim informacijama lamele su i dalje pod građevinskim (investitorskim) grejanjem. (treba proveriti informaciju jer je bilo kontradiktornosti u izjavama). Ključevi od ventila u hodnicima će stajati kod Brunate. Marko je naveo da Brunata od januara 2015 vrši presek potrošnje.

Sijalice po hodnicima
Marko je naveo da su prošle nedelje zamenili 25 sijalica u oba ulaza (1I i 1J). Marko je naveo da sijalice koje ne gore imaju problem sa dovodom struje i da je o tome obavestio Aramont.

Interfoni
Marko je naveo da Aramont pokušava da nađe firmu koja bi nastavila sa garancijom i održavanjem interfona.

Ulazna vrata od zgrada
Marko je naveo da će ulazna vrata biti popravljena kada majstori izađu iz lamela.

Problem sa slivanjem vode niz fasadu
Marko je naveo da su iz Aramonta rekli da će taj problem rešiti do kraja decembra 2014.

Radnici u lamelama
Navedeno je da su majstori i dalje u lamelama i da su probili rok izlaska iz istih. Stanari se žale, da se zbog majstora, liftovi brzo kvare, uništavaju se pločice i često prljaju hodnici i liftovi.

Opravke po ulazima
Stanari zahtevaju od investitora da se polomljene pločice oprave/zamene i da se izgrebani paneli liftova zamene sa novim. Navedeno je da pojedina osvetljenja u hodnicima imaju problem sa dovodom struje.

SBB kablovska
Ovih dana je SBB pokušao da uđe u kompleks ali je navedeno da ih je Aramont sprečio u tome. Marko je naveo da smo mi sve uradili što je do nas, sada je potrebno da SBB raščisti problem sa Aramontom oko tehničkog pristupa.

Ako je nešto propušteno ili greškom napisano, molim Vas da navedete dole u komentarima ili na forumu (klik ovde).

Objavio obi

Administrator ovog sajta. Sva pitanja koja imate vezana za ovaj sajt možete uputiti putem privatne poruke. Naravno i sve sugestije koje imate vezane za poboljšanje komunikacije u našem kompleksu su dobrodošle.

Takođe pogledajte

Uskoro BIG Fashion Park sa novom stambenom, komercijalnom i poslovnom zonom

Direktor BIG CEE Srbija Robert Yahav najavio je da će tržni centar BIG Fashion Beograd …

Učlani se
Obeveštenje za
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
Prikažite sve komentare
0
Možete ostaviti komentar u vezi ove objave.x