Supernatural festival na Adi Huji 22. & 23. aprila

Supernatural pokret tradicionalno na Dan planete Zemlje organizuje Supernatural festival koji ove godine po prvi put traje dva dana 22. i 23. aprila 2017. Deset procenata prihoda od prodatih karata biće usmereno na dalje pošumljavanje Ade Huje.

Građanska inicijativa i ekološki pokret Supernatural 2011. godine započeo je projekat revitalizacije eko sistema Ade Huje. Dvanaest hektara na špicu Ade je u saradnji sa gradom Beogradom pretvoreno u park koji je proglašen za jedan od dvadeset i pet najboljih ekoloških projekata u Evropi. Očišćeno je i obnovljeno zemljište, zasađeno više od pet stotina sadnica drveća, preko dve hiljade biljaka i napravljeno pet vrtova. Supernatural park je samo prvi korak ka vraćanju Ade Huje u njeno prvobitno stanje i trajno rešavanje problema priobalja i dunavskog rukavca. Nastavljajući saradnju sa gradom, konačno se pokreće rešavanje pitanja otpadnih voda koje se slivaju u rukavac Dunava.

Izvor: http://supernatural.rs/

Interesantan članak (Poslao Nikola iz Viber grupe):
http://www.nedeljnik.rs/magazin/portalnews/dva-dana-festivala-za-sumu-na-adi-huji/

Objavio obi

Administrator ovog sajta. Sva pitanja koja imate vezana za ovaj sajt možete uputiti putem privatne poruke. Naravno i sve sugestije koje imate vezane za poboljšanje komunikacije u našem kompleksu su dobrodošle.

Takođe pogledajte

Uskoro BIG Fashion Park sa novom stambenom, komercijalnom i poslovnom zonom

Direktor BIG CEE Srbija Robert Yahav najavio je da će tržni centar BIG Fashion Beograd …

Učlani se
Obeveštenje za
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
Prikažite sve komentare
0
Možete ostaviti komentar u vezi ove objave.x